“Загинула на місці”: Водій наїхав на власну матір. Не помітив…

Трагедія сталася вранці 19 жовтня в селі Миролюбівка Братського району. Зібравшись їхати на ринок, 60-річний чоловік став виїжджати на автомобілі ВАЗ 21 013 з гаража заднім ходом. За попередньою інформацією, він не помітив, що на шляху машини стоїть його 81-річна мати, і наїхав на неї.

Жінка отримала тілесні ушкодження несумісні з життям і загинула на місці.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, подія кваліфіковано ст. 286 КК України – порушення правил безпеки, що спричинило смерть людини. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше подібний випадок стався в Рівному.Під колесами автомобіля загинула однорічна дитина.

Трагедія в Рівному сталася 5 червня близько полудня у дворі житлового будинку на вулиці Руській. Під колеса автомобіля потрапив хлопчик 2018 народження. За кермом авто нібито був батько дитини.Як повідомили в обласному главку поліції, медики, які прибули на місце події, констатували смерть дитини.

Нагадаємо, раніше в Тернопільській області під колесами комбайна загинув його водій. Аварія сталася вдень у четвер, 17 жовтня, в полі біля села Білоголови.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

На місце події виїжджала швидка допомога та слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясувалося, на момент ДТП неподалік знаходився також механік. Чоловік розповів, що почув крики, а коли підбіг, то помітив, що між переднім і заднім колесом лежить людина.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.