Тягнибок: В оборонній системі України маса кремлівських шпигунів

Народний депутат України ІІІ, IV і VII скликань, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок в інтерв’ю журналу Країна наголосив, що після падіння режиму Януковича силові структури необхідно було очистити від зрадників.

tyagny-bok

Як зауважив екс-нардеп, усі керівники структури повинні були пройти детектор брехні.

«Через детектор брехні, через поліграф, потрібно було провести все керівництво силових структур, Міністерства оборони, СБУ, ГПУ на предмет їхньої можливої співпраці з російськими спецслужбами, участі у фінансових операціях, тендерах, у частині зловживання і розкрадання державного бюджету, який би мав іти на оборону», – наголосив «свободівець».

Також він підкреслив, що саме через зраду у верхівці силових структур сталися Іловайський котел, Дебальцевське оточення, був збитий літак над Луганськом (очільник ГПУ Юрій Луценко заявив, що військове керівництво припустилося помилок під час плануванні операції з виведення військ із Іловайська, що призвело до загибелі 366 бійців – ред.).

«Усі ж розуміють, що це сталося через зраду. Через те, що в системі нашої влади дуже багато людей, яких можна назвати московськими, кремлівськими шпигунами і агентами. І вони досі працюють. Більше того, ніхто з них не поніс жодного покарання ні публічно-політичного, ні кримінального», – констатував Тягнибок.

Джерело: http://www.akcent.org.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...