“Така подія, а такий провал”: Олена Зеленська розчарувала своїм образом на інтронізації імператора. Ну зовсім не личить!

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою Зеленською беруть участь в церемонії інтронізації японського Імператора Нарухіто.

Як повідомляє Офіс президента в Facebook, сьогодні це одна з головних світових подій. У Токіо з’їхалося понад 2 тис. гостей з понад 180 країн.

Для такої важливої ​​події президент Зеленський вибрав темний смокінг з білою жилеткою і метеликом. В принципі нічого незвичайного, але бачити в такому образі Володимира Зеленського зовсім незвично.

А ось Олена Зеленська була одягнена в жовту сукню в підлогу, з довгими рукавами, яка підкреслила її ідеальну фігуру і з зібраним волоссям. Також Олена одягла прозорі жовті рукавички.

Цей образ відрізняється від попередніх виходів у світ першої леді України і м’яко кажучи не зовсім їй підходить.


З новим імператором в Японії почалася нова ера «рейв», що можна перекласти як «Гарна гармонія». Нарухіто зійде на 6,5-метровий трон. Традиційна церемонія яскрава і добре продумана.

Остання інтронізація японського імператора відбулася 30 років тому. Зеленський став першим українським президентом, запрошеним на церемонію. Володимир Зеленський заявив, що для нього велика честь взяти участь в церемонії інтронізації японського Імператора Нарухіто.

«Для мене велика честь взяти участь в інтронізації Імператора Нарухіто. Проведення стародавнього обряду в сучасній Японії є прикладом того, як в одній державі можуть співіснувати і глибока повага до традицій і впровадження новітніх високих технологій для поліпшення життя кожної людини», – сказав Зеленський.

Україна є однією майже з 200 країн, представники яких прибули в Токіо для участі в церемонії. Останнє сходження на трон японського імператора відбулося 30 років тому, а Зеленський став першим українським президентом, запрошеним на інтронізацію. Церемонія інтронізації тривала більше півгодини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.