Схильність до збочень та гроші: плюси та мінуси сексу зі зрілим чоловіком

Коли молода жінка обирає собі партнера набагато старшого за неї, вона найчастіше отримує від цього союзу якусь психологічну перевагу. Проте в близьких стосунках між чоловіком і жінкою сексуальна складова грає одну з головних ролей, якщо не найголовнішу. І тут є свої плюси і мінуси – пише 24tv.

МІНУСИ

Ослаблення потенції. Це, мабуть, найбільших мінус зрілих чоловіків. На жаль, вже після 30-40 років у чоловіків починається брак тестостерону, падає чутливість, ерекція стає нестійкою, еякуляція довго не настає.

Немолоде тіло. Так, тіло 45-50-річного чоловіка з 25-річним не порівняти. Якщо це не Бред Пітт, то з сексуальною привабливістю можуть бути проблеми.

Менше пристрасті. Дійсно, зрілі чоловіки менш темпераментні, ніж молоді. З ними імовірніше буде спокійний секс, ніж пристрасний.

Потрібна повна самовіддача. Якщо у чоловіка вже наявні проблеми з потенцією, то від його партнерки потрібно більше винахідливості, щоб досягти ерекції й утримати її на належному рівні. Якщо ви не готові витрачати сили або не відчуваєте в собі достатнього досвіду, краще знати молодшого партнера.

Схильність до збочень. Деякі чоловіки з віком прагнуть взяти у жінок те, що недоотримали за своє життя. А це їх може підштовхнути до сексуальних збочень. Можна сказати, що серед зрілих чоловіків збоченців більше, ніж серед молодих.

ПЛЮСИ

Кількість переходить в якість. Якщо молодий хлопець прагне охопити якомога більше об’єктів своєї невгамовної сексуальності, то зрілому чоловіку шкода розпорошувати свої сили навсібіч – він віддасть їх одній-єдиній. Звичайно, вам. Крім того, усвідомлюючи, що можливості тануть щороку, чоловік докладе всіх зусиль, щоб вас не розчарувати.

Досвід і ще раз досвід. Тут, як у кар’єрі: чим довший стаж, тим вища кваліфікація. І нехай його нефритовий жезл не завжди в бойовій готовності, зате у чоловіка є ще й інші частини тіла. І, повірте, він з його досвідом вміє ними користуватися.

Важливий не секс, а жінка. З віком чоловіки стають менш вимогливими, їх менше турбують свої власні почуття і переживання, вони все більше дарують свої трепетні почуття жінці.

Гроші, становище в суспільстві. Так, є жінки, у яких сексуальність “розпалюється” у відповідь на подразники у вигляді подарунків та мандрівок на курорти. І зрілий фінансово успішний чоловік здатен на це витратити гроші, тоді як юнак або нерозумно марно витрачає подаровані мамою і татом кошти, або з усієї сили намагається заробити свої.

Здоровий спосіб життя. Не секрет, що алкоголізм молодшає. Та й пристрасть до шкідливої їжі “косить” здоров’я молодих хлопців. Часто у молодих людей, яким нема ще й тридцяти, вже є “пивний” животик, задуха і цілий набір шлунково-кишкових проблем. Водночас багато зрілих чоловіків ще пам’ятають заповіді про правильне і здорове харчування. Якщо, звичайно, ваш обранець не дядя Вася-автослюсар, а серйозний успішний чоловік, він цінує своє здоров’я і стежить за подовженням життя.

Зовнішня привабливість. Є певна категорія чоловіків, яким вік до лиця.

Фармацевтика на місці не стоїть. Маючи в арсеналі такі її винаходи, як віагра, можна насолоджуватися сексом до глибокої сивини. А, можливо, віагра вашому чоловікові і не знадобиться. Тому що молода жінка сама по собі може стати “віагрою” для зрілого чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.