Стрілянина в Харкові: з’явилися фото ймовірного кілера, який підірвав себе гранатою

Після перестрілки в Харкові в соцмережах з’явилися фото ймовірного мертвого кілера, який підірвав себе на гранаті. Він був одним із 2 чоловіків, які стріляли у ще 2 чоловіків на вулиці Клочковській 25 жовтня.

Чоловіком, який підірвав себе на вокзалі в Харкові, виявився 47-річний Олексій Титов. Він є уродженцем на сьогодні окупованої Горлівка Донецької області, мешкав у Харкові та мав судимість.

Зловмисник на автомобілі Toyota RAV4 намагався втекти з місця події, від’їхав на кілька кілометрів, і підпалив його. Зброя, яка була, він кинув тут, на місці події. Поліція переслідувала зловмисника. На Новій Баварії (район Харкова), коли поліцейські наздогнали його і дістали зброю, він дістав гранату і підірвав себе. Так ми думаємо, що підірвав себе,
– розповів голова поліції Харківщини Валерій Сокуренко.

“Нам важливо вийти на замовників вбивства, бо таке враження, що кілер замовників боявся більше, ніж поліції. Замість того, щоб здатися патрульним, він підірвався”, – додав головний поліцейський області.

У загиблого було ще 4 гранати Ф-1 і пістолет.

Сокуренко повідомив, що особи потерпілого і загиблого в результаті перестрілки також встановлені. Він відмовився назвати їх, але зазначив, що це двоє харків’ян, які були пов’язані з “кримінальним світом”.

Це була бандитська розбірка. На одного з них це було вже третій замах,
– сказав Сокуренко.

Що відомо про стрілянину в Харкові?
Стрілянина сталася вдень 25 жовтня на вулиці Клочковській. 2 чоловіків стріляли у 2 інших чоловіків. Під час стрілянини зазнав поранення поплічник терориста “Оплоту” Євгена Жиліна – Григорій Ісаков на прізвисько “Жора”. А “права рука” Ісакова, чоловік на ім’я Володимир Борох загинув.

Перед стріляниною “Жора” з групою чоловіків сиділи у кафе “Захват”. Там між ними виникла словесна перепалка, яка вилилася в перестрілку на парковці, пишуть у соцмережах.

Кілери втекли. Один із них намагався втекти від поліції і недалеко від місця злочину підпалив своє авто та пересів до іншої машини. Коли поліція наздогнала чоловіка біля вокзалу, він підірвав себе гранатою.

Дивіться відео 18+ з місця стрілянини в Харкові:

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.