“Вагітна!”: Настя Каменських заінтригувала шанувальників новим фото

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram українська знаменитість, популярна співачка Настя Каменських опублікувала кілька пляжних фото, які дали привід думати, що артистка вагітна. Так, користувачі мережі звернули увагу на накидку, яка приховувала живіт артистки. Саме цей факт і спровокував здогади щодо цікавого положення співачки.

«Just u and nature… u do not need more (Тільки ти і природа … і більше нічого не потрібно)», – підписала кадр Каменських.

«Точно вагітна!», «Сексі», «Яка ти розумниця. Дуже красива »,« Повітряна »,« Схоже, хтось вагітний »,« Вагітна! І одяг носить приховуючи живіт »,« Ти, природа і улюблений… і вже тепер точно нічого не потрібно »,« Шикарно, і більше нічого. Коханий, ти і природа »,« Настюша, ти молодець!!!! Шикарна жінка і ти заслуговуєш щастя!!!! Нехай завжди твій чоловік пам’ятає про це і носить тебе на руках »,« Ось саме такі фотографії мені подобаються, дуже живі і щирі, ти красуня »,« Настюша, нехай збудеться все, чого ти так сильно хочеш! Щастя вам з Льошею… », – написали люди в коментарях.

https://www.instagram.com/p/B3-MoXEDqyL/?utm_source=ig_web_copy_link

Нагадаємо, раніше ми писали, що знаменитий український репер Олексій Потапенко (Потап) розповів про своє життя зі співачкою Настею Каменських (NK). Так, за словами артистка, Каменських сильно змінила його життя. Зокрема, кохана робить його шалено щасливим. Вони з нею дуріють як діти і отримують максимум задоволення один од одного.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.