Чий Крим? “Міс Україна” неоднозначно відповіла на наболіле питання.

24-річна харків’янка Маргарита Паша, котра цьогоріч виборола титул “Міс Україна”, під час святкування Дня ООН в Україні у коментарі журналістам висловилася стосовно територіальної цілісності незаконно анексованого Криму, заявивши, що півострів – “усіх людей”. Вона також розповіла, що в дитинстві їздила туди на відпочинок.

“Я вважаю, що Крим – усіх людей. Уся територія Землі, вона належить усім нам людям”, – зазначила дівчина.

Крім того, Маргарита Паша пригадала, що відвідувала півострів у дитинстві й найулюбленішими її місця є Ялта і Форос. Наразі ж, за словами переможниці конкурсу, її сестра мешкає у Феодосії.

“Так, я люблю Крим. – Ялту, Форос. У дитинстві я часто там відпочивала”, – додала вона.

Маргарита Паша – переможниця конкурсу “Міс Україна 2019”. 24-річній студентці Київського інституту міжнародних відносин випав унікальний шанс представляти країну на світовій арені. 15 грудня в Лондоні українська красуня побореться за головну корону “Міс Світу”. Дівчина доклала чимало зусиль, щоб домогтися успіху: виснажливі тренування з художньої гімнастики, навчання, моделінг.

Нагадаємо, що нещодавно в інтерв’ю “Міс Україна 2019” розкрила правду про себе, прокоментувала чутки і домисли, зокрема нещодавній мовний скандал.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.