Труп жінки лежав у ванній 15 років: сусіди скаржилися, а поліції було начхати

Мумія жінки пролежала у ванній 15 років.

Мадридська поліція виявила в одній з квартир муміфікований труп 78-річної жінки, яка померла як мінімум 15 років тому. Про це повідомляє Mundo.

Сусіди в останній раз бачили Ізабель Рівера (Isabel Rivera) живою у вересні 2004 року. Місцеві жителі відчували неприємний запах, який виходив з її квартири, проте поліцейські не реагували на їхні скарги.

На цьому тижні в квартиру все-таки вдалося потрапити за допомогою пожежного, який забрався в оселю через вікно другого поверху. Рятувальник виявив труп Рівери у ванній.

Влітку минулого року стало відомо про схожий інцидент в Барнаулі. Новий мешканець під’їзду в одному з будинків затіяв ремонт, в процесі йому знадобився доступ в квартиру сусідів зверху. Чоловік довго намагався зв’язатися з господарями, які не жили в квартирі. В результаті двері відкрили і виявили мумію жінки, яка пролежала в приміщенні близько десяти років. Тіло належало колишньої власниці квартири. Сусіди з під’їзду вважали, що жінка давно переїхала до родичів.

Також, в лютому 2018 року в одній з квартир Санкт-Петербурга рятувальники виявили мумію літнього чоловіка, який лежав на дивані в обнімку з лялькою, зробленої зі сміття і підручних матеріалів. Голова ляльки була, ймовірно, відірвана чоловіком від жіночого манекена. Рятувальників викликали сусіди пенсіонера, оскільки вони були стурбовані неприємним запахом в під’їзді.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.