“Змушували жувати презерватив і били електрошокером”: у дитячому будинку жорстоко знущаються із дітей

Колишня співробітниця поліції в Одесі розповіла про жахливі знущання над дітьми в притулку «Світанок».

Подробиці побиття і мук дітей Зоя Мельник, яка зараз працює в організації з захисту прав дітей, розповіла на своїй сторінці в Facebook.

У дописі вона описала детально всю хронологію знущань над дітьми, про які дізналася завдяки волонтеру Лучезару Панфілову. Так, вихователі притулку регулярно викликали приватну охоронну фірму, яка жорстоко била дітей і знущалася над ними. Вони її називали «Омон» і лякали нею нещасних дітей.

«У “Світанку”живе дівчинка Д. 13 років, дитина з величезної життєвою трагедією. Від неї я дізналася, що її гвалтували з 6-7 років, били, продавали в сексуальне рабство маргіналів, за горілку… У Світанку Д. шукала для себе затишок і тепло, рятуючись від побиття і сексуального насильства. У тому пеклі, в якому вона існувала, у дівчинки виробилася модель виживання, як у джунглях – вона дозволяла користуватися своїм тілом, щоб до неї добре ставилися. Тому в притулку у Д. були статеві стосунки з хлопчиками “щоб не били і не кривдили”», – розповідає поліцейська подробиці, від яких волосся стає дибки.

Більш того, цю дівчинку примушували жувати використаний презерватив, який перед тим дістали з смітника. Відбувалося це перед очима інших дітей і трьох вихователів, які стояли хихикали і сприяли знущанням.

Також дітей били електрошокерами і ременем, а також обливали холодною водою, катували під страхом присідати і тримати книжки на витягнутих руках до знемоги.

«Вишенька цинізму в тому, що притулок Світанок недавно реформували в” Центр соціально-психологічної реабілітації”», – додала вона.

Зоя Мельник просить залучити максимальну увагу.

«Надія на резонанс і розголосу. Громадськість і центральна влада повинні виникнути в ситуацію. Всі події будуть переведені і відправлені міжнародних правозахисних організацій і в міждержавні інстанції », – заявила жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.