“Будуть вибивати!”: Озброєні люди в Золотому поставили Зеленському жорсткий ультиматум

Озброєні люди у військовій формі, з якими в Золотому спілкувався президент України Володимир Зеленський, поставили йому жорсткий ультиматум.

Так, екс-боєць “Азова”, а нині глава політичної партії “Національний корпус” в Миколаївській області Денис Янтар опублікував в Facebook відеозвернення.

Він заявив, що має інформацію про те, що добровольців нібито “вибиватимуть” з Золотого, оскільки вони зривають розведення військ в селищі.

“Ми знаємо, що ми на своїй землі, ми знаємо, що ми нікуди не підемо, а там хай роблять, як знають! Ми точно знаємо, що ми на своєму місці!” – сказав він.

Нагадаємо, що напередодні Зеленський підвів підсумки дводенного візиту в прифронтове селище Золоте. Глава держави розповів, що встиг поспілкуватися з учителями та лікарями, які, незважаючи на складні умови, продовжують робити свою роботу.

“Говорили про побут на лінії розмежування, про соціальні потреби, а також про можливе розведенні військ. Зрозумів одне – всі хочуть миру. Всі готові до розведення”, – повідомив Зеленський.

Від місцевих жителів він дізнався, що на околиці селища в приватному будинку оселилася група озброєних людей. З ними Зеленський напередодні провів жорстку розмову, що викликала ажіотаж серед українців.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.