Крах імперії! Лукашенко завдав Путіну нищівний удар. Такого не очікував ніхто!

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відмовився від кредиту в 600 мільйонів доларів, який раніше домовилися отримати від Росії.

Як відзначали в російському уряді, подібна угода про видачу позики залежала б від руху Мінська в напрямку інтеграції з Москвою. Лукашенко ж вважає, що внаслідок цього, можлива часткова втрата Білоруссю незалежності, передають світові ЗМІ.

Міністр фінансів Білорусі Максим Єрмолович заявив, що його країна добре забезпечена на наступний рік і ніяких кредитів не потрібно:

“Білорусь забезпечена джерелами фінансування в поточному році, і є чітке розуміння за даними джерел на 2020 рік. Тому необхідності в якихось політичних кредитах абсолютно немає”, – повідомив Єрмолович.

З іншого боку, раніше міністр висловлював іншу точку зору: зокрема, про те, що Мінськ отримав від Москви схвалення на видачу кредиту.

Чому влада Білорусі раптово поміняла свою думку, залишається загадкою, проте, є припущення, що Олександр Лукашенко образився на Путіна. Принаймні, за таким же сценарієм відбувався скандал 10 років тому.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.