“Моторошна аварія і знову плюс 100 кг”: Учасник “Зважених” поправився до 200 кг. Боржемська не стримує сліз

Учасник четвертого сезону реаліті “Зважені та щасливі” батюшка Сергій Чопик з’явився в студії проекту СТБ “Зважся!”.

– Я боялася тебе таким побачити, – ледве стримувала сльози тренер “Зважених та щасливих” Марина Боржемська.

Незважаючи на те, що Сергій був підопічним В’ячеслава Узєлкова, Марина багато спілкувалася з Чопиком і багато в чому допомагала йому на етапі домашнього схуднення.

У зв’язку з трагічними подіями, що сталися в його житті, і малорухливим способом життя – аварія, реабілітація, відновлення, – Сергій знову набрав кілограми. Зараз його вага – 210 кг: за п’ять років він поправився на 100 кг.

Сергій Чопик прийшов на “Зважені та щасливі-4” в команду В’ячеслава Узелкова з вагою 199 кг і на момент фіналу важив 111 кг. До проекту Сергій насилу ходив, але за пару тижнів в таборі схуднення вже міг навіть бігати.

Перші два роки Чопик тримався в своїй нормальній вазі: після фіналу проекту важив 120 кг. Правильне харчування і активний спосіб життя Сергій підтримував і після проекту. Ходив в спортзал, бігав, грав у футбол. Але потім сталася трагедія.

– Ми з сином потрапили в автомобільну аварію, я 3-4 місяці не виходив з лікарні. Просто лежав нерухомо. Було зламано 6 ребер, поламані руки, забої грудей. Аварія була дуже страшною. Люди, які бачили, були впевнені, що живих там не залишилося, – зізнався Сергій.

За час, проведений у лікарні, Чопик сильно набрав у вазі, потім 1,5-2 роки тривала реабілітація.

– У цей час я не міг нічого робити. Перестав займатися, навіть гирю не міг взяти в руку, все боліло і кололо. Потім відняло ноги, як було перед проектом. 100 метрів проходиш і все – доводиться сідати і відпочивати. Дружина переживає, діти виросли, їм потрібно допомагати, а я знову став безпорадним.

Тренер проекту Марина Боржемська пообіцяла не залишати колишнього учасника Слави Узелкова. До фіналу нинішнього сезону вони постараються досягти цифри 170 кг на вагах.

– Я б все віддав, щоб повернути все назад. Я готовий це зробити ще раз. І ми з Мариною це зробимо, – пообіцяв Сергій.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.