Високо оцінили: Японія похвалила “резонансну” сукню Зеленської. Захоплюються

Японське посольство висловило своє захоплення щодо стильного образу президентського подружжя, Володимира та Олени Зеленських, в якому вони взяли участь у церемонії інтронізації імператора Нарухіто. Зокрема, у Японії високо оцінили довгу блідо-жовту сукню, в яку була вбрана перша леді, доповнивши її рукавичками з прозорої тканини, й фрак Володимира Зеленського.

Про це йдеться в повідомленні посольства Японії в Україні.

Як зазначили у посольстві, вбрання Зеленських добре гармоніювало з благородною атмосферою і справило на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як країну. Крім того, у посольстві подякували президенту й першій леді за участь у церемонії інтронізації імператора та наголосили, що це є важливим етапом у відносинах обох країн.

“Перший двосторонній саміт з прем’єр-міністром Абе був вчасним та успішним. Ми стежимо за результатами цього візиту та надалі працюватимемо для подальшого поглиблення наших двосторонніх відносин. Ще раз дозвольте подякувати пану президенту та першій леді”, – мовиться у повідомленні.

Як відомо, Олену Зеленську розкритикували у мережі за те, що під час урочистої церемонії інтронізації імператора Нарухіто вона була вбрана в сукню лимонного кольору, який нібито заборонений у Японії. Втім, ця заборона вияивлася безпідставною, оскільки на урочистих церемоніях інтронізації в Японії не заборонені жодні кольори.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.