Жахлива знахідка: Горе-мати викинула немовля з вікна квартири

Жахлива знахідка: 20-річна мати викинула свою новонароджену дитину з вікна квартири. 

 У місті Біла Церква Київської області 20-річна мати викинула свою новонароджену дитину з вікна квартири. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

“Тіло немовляти виявила біля багатоповерхового будинку місцева жителька Білої Церкви і про жахливу знахідку повідомила до поліції”, – йдеться в повідомленні.

Поліція знайшла тіло новонародженої дівчинки, шия якої була обвита пуповиною, та залишки плаценти. За попередніми даними, дитину могли викинути з квартири, розташованої на 7-му поверсі.

“Породіллею виявилась 20-річна молода жінка. Працівникам поліції вона пояснила, що пологи у неї сталися напередодні. Перебуваючи в стані, викликаним пологами, мати викинула свою новонароджену дитину з вікна квартири”, – уточнили у пресслужбі.

Тіло новонародженої дівчинки направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Зараз за станом здоров’я мати, яка виховує малолітню доньку, перебуває у лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Слідство встановлює причини такого вчинку матері-породіллі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.