“Знайшли повішеною на дереві у день Хелоувіна,”: містична загибель 13-річної дитини вразила всю Україну

“Знайшли повішеною на дереві”: містична загибель 13-річної дитини вразила всю Україну

 

Вчора, 31 жовтня у день Хелоувіна, близько 11 години вечора в Малиновському районі міста виявили труп 13-річної дівчинки.

Правоохоронці встановили, що смерть настала в результаті того, що дитина повісилася на дереві. На тілі не виявлено слідів насильницької смерті та інших каліцтв. Всі подробиці будуть встановлені після проведення експертизи.

Дівчинка була місцевою мешканкою. Поліція буде розслідувати всі обставини смерті підлітка. Відомості за фактом смерті дитини внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з позначкою «самогубство»).Нагадаємо, у одному із сіл на Миколаївщині 13-річна школярка завагітніла від вітчима.

Стан дівчини помітили 25 жовтня працівники соціальної служби, які перевіряли побутові умови проживання родини, що перебуває на обліку. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Під час спілкування службовці побачили явні ознаки вагітності у 13-річної дівчинки, про що одразу повідомили до поліції. За словами малолітньої, вона мала статевий зв’язок із вітчимом. Матір стверджує, що донька приховувала батьківство її чоловіка”, – розповіли у поліції.

Школярка на 7-му місяці вагітності. Її 54-річного вітчима взяли під варту без права на заставу 30 жовтня, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.