Для працівників-курців хочуть збільшити робочий день

У Росії пропонують збільшити тривалість робочого дня працівників-курців.

Про це повідомив головний редактор галузевого інформагентства “Російський тютюн” Максим Корольов.

e1483261261377

“Практики застосування ніде немає, як це буде працювати, наскільки це ефективно, не можна навіть прогнозувати. Що буде в 2033 році? Одна справа — 1% вісімнадцятирічних буде зацікавлений купити цигарку, і йому не дозволять, або їх буде 10% покоління? Зараз не можна сказати, наскільки це буде суттєво. Може бути, у нас раніше знизиться паління — до 2033 року ще скільки всього може статися. А може бути навпаки будуть такі катаклізми, що палити стануть ще більше, і тоді просто безглуздо буде намагатися обмежувати когось, бо люди будуть все одно купувати «під полою»… На реальному житті поки це ніяк не позначиться, і відбудеться це в законодавство, незрозуміло”, – сказав він.

Також передбачається повна заборона на паління тютюну в комунальних квартирах, у всіх видах автомобільного громадського транспорту, при наданні послуг міжміського і міжнародного перевезенням пасажирів, на зупинках громадського транспорту і на відстані 3 метрів від них. Заборона поширюється й на паління в присутності осіб, які заперечують куріння тютюну, незалежно від типу приміщення.

До того ж, планується заборонити продаж тютюну людям, народженим в 2015 році і пізніше після досягнення ними повноліття.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.