“Їй – 38, а мені 90!”: Григорій Чапкіс розповів про свою молоду коханку. Не уявляє себе без жінки

Знаменитий балетмейстер, народний артист України і суддя шоу “Танці з зірками” Григорій Чапкіс поділився несподіваними подробицями свого приватного життя.

Виявляється, за плечима 89-річного танцюриста три шлюби. А зараз він щасливий у стосунках з обраницею, яка молодша за нього на 51 рік. Про це сам Чапкіс розповів в програмі “Життя відоміх людей”.

“Перша дружина – царство їй небесне. Друга дружина – ми розійшлися по звичайній причини. Вона зараз живе в Америці, там мій син. А я хочу жити в Україні. А третя дружина… Ми прожили з нею 24 роки. І коли вона пішла на пенсію – ми розійшлися”, – розповів балетмейстер.

Зараз у Григорія Чапкіса є молода супутниця, яка не дає йому відчувати себе самотнім.

“Людина, яка, я сподіваюся, буде до останніх моїх днів. У мене з’явився стимул. Розумієш? Треба за кимось доглядати, треба комусь робити сюрпризи, треба комусь виговоритися. Я не можу сказати, що це моя дружина, у нас немає печатки. Ми живемо, але вона ще не “дозріла”. Але вона мене приймає таким, який я є. Їй – 38, а мені 90! Ну ви уявляєте мене без жінки? І я не уявляю!” – зізнався артист.

Відзначимо, що Григорій Чапкіс в лютому наступного року відзначатиме ювілей – 90 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...