“Не живемо разом!” Екс-учасниця «ВІА Гри» шокувала зізнанням про зіркового чоловіка. Вже понад 2 роки

Екс”ВІА Гра”, співачка Олена Вінницька ще декілька років тому натякала на певні негаразди у стосунках з чоловіком, продюсером Сергієм Большим.

 

Аж от виконавиця чесно врешті зізналася, що вони з коханим зараз не живуть разом і наразі їхні стосунки більше дружні, ніж романтичні.

“Ми просто не живемо разом. Сергій їде до себе в квартиру, я залишаюся в будинку. При цьому кожен день ми телефонуємо одне одному. Він захворів, сопливить, а я лікую його по телефону. Запитую, чи поміряв температуру. Ми завжди на зв’язку. Він продовжує бути моїм продюсером. Вирішує концертні питання. Є артисти, які все звалюють на себе, а я хочу залишатися жінкою”, – зізналася Олена.

Також зірка поділилася, що у їхніх стосунках з чоловіком були періоди, коли вони розходилися і 2,5 роки не мешкали разом.

“Зараз у нас не дуже добре складаються стосунки. Ми близькі люди. 25 років не викреслити. Але не йдеться просто про стосунки чоловіка і жінки. Як би не склалося, ми все одно будемо далі спілкуватися і підтримувати один одного. Так, це неправильний союз, але ми спробували знайти такий формат, який не буде нас травмувати. Я не вірю в ідеальні стосунки. Звичайно, хотілося б напередодні ювілею відчути щось більше”, – розповіла артистка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.