“Відьмак”: вслід за трейлером в мережі з’явилися нові ефектні кадри з серіалу

Довгоочікуваний трейлер до майбутньої вибухової прем’єри “Відьмак” з’явився в мережі 31 жовтня, як і обіцяли творці багатоепізодної стрічки. З несподіваного – Netflix потішив своїх фанатів не лише новим роликом, але й точною датою прем’єри серіалу “Відьмак”, а також свіжими ефектними кадрами.

Про зйомки серіалу “Відьмак” (The Witcher) за мотивами популярної комп’ютерної гри стало відомо у грудні 2018 року. Вже тоді його назвали однією з найочікуваніших прем’єр 2019 року. Про правдивість цього факту яскраво може свідчити офіційний трейлер, який з’явився на ютуб-каналі Netflix напередодні, 31 жовтня, і менше, ніж за годину, зібрав майже 500 тисяч переглядів, а за добу – понад 5 мільйонів.

У двохвилинному ролику можна побачити бездоганні спецефекти, ефектні бої, а також несподівані сцени з самим Відьмаком, якого зіграв англійський актор Генрі Кавілл. Варто додати, що раніше на сайті видання Variety з’явилася інформація, що за зйомки в кожному епізоді стрічки зірка британського кіно отримає по 400 тисяч доларів. Також фанати майбутньої прим’єри дізналися дату виходу першого епізоду “Відьмака”. Він з’явиться на стрімінговому сервісі Netflix 20 грудня.

Одразу ж після трейлера на офіційному сайті The Witcher з’явилися нові кадри з першого сезону серіалу з головними героями, серед яких відьмак Геральт, чародійка Йеннефер і королева Цірілла. Також на одному зі знімків можна побачити запеклу сутичку Відьмака та Ренфрі.

Що відомо про серіал “Відьмак”?”Відьмак” – це екранізований серіал, знятий за мотивами серії книг польського письменника Анджея Сапковського, а також культової однойменної гри The Witcher.
У комп’ютерній грі події відбуваються у середньовічному фентезійному світі. У ній розповідається про одного з відьмаків того часу – Геральта, який, власне, став головним героєм майбутнього серіалу. Весь сюжет багатоепізодної стрічки розгортатиметься навколо його історії.

Режисером серіалу “Відьмак” став Томек Багінскі, шоураннером проекту – Лорен Шмідт, а виконавчими продюсерами – Шон Деніел, Джейсон Браун та Ярек Савко.
Над постановками боїв працював знаменитий словацький каскадер Володимир Фурдик, який раніше виконував складні трюки у серіалі “Гра престолів”. У першому сезоні буде представлено вісім епізодів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.