“Розгромила тілом металеві конструкції”: Відома музична група розбилася в ДТП. Шанувальники в шоці

Про страшну аварію, в яку потрапили музиканти групи Crazy Town, стало відомо в п’ятницю, 1 листопада

Як передають зарубіжні ЗМІ, аварія сталася сьогодні в Канаді в провінції Онтаріо. Учасники групи їхали у фургоні, коли сталося зіткнення з лосихою. В результаті ДТП авто отримало значні технічні пошкодження: тварина буквально розгромила собою металеві конструкції. Так, вибито лобове скло, погнутий кузов, повністю зім’ятий дах.

Дивом, ніхто з музикантів серйозно не постраждав. Зірки отримали удари і подряпини. Тварина, на жаль, померла на місці.

«Тільки-но вийшов з відділення швидкої допомоги. З милості Бога, ми все в порядку, тільки порізи і синці, – написав лідер групи Сет Бінзер. Музикант зазначив, що незважаючи на те, що трапилося, Crazy Town як і раніше планують закінчити тур Канадою.

Нагадаємо, український співак DZIDZIO днями приголомшив фоловерів в Інстаграмі, розповівши про ситуацію з літаком, в якому він летів з Відня до Києва. За словами Михайла Хоми (справжнє ім’я музиканта), через 15 хвилин після зльоту, пілот повідомив про несправності в повітряному судні. Трохи покружлявши над Віднем, літак повернувся назад в аеропорт. DZIDZIO дуже розхвилювався з цього приводу, повідомивши, що подібне з ним вперше. Коментувальники висловили слова підтримки співакові.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.