Окупанти випустили з кримського СІЗО в’язня, зіпсувавши його український паспорт: фото

Російські окупанти звільнили з СІЗО Сімферополя журналіста Олексія Назімова. Здавалося б, радісна звістка, якби не одне але – за час перебування у СІЗО тюремщики навмисно зіпсували український паспорт журналіста.

Про заклеяні сторінки паспорта громадянина України Назімов повідомив у коментарі виданню “Крим.Реалії”.

У СІЗО окупанти просто посклеювали усі сторінки паспорта Олексія Назімова. При цьому журналіст запевняє: коли його забирали, він був у цілком нормальному стані.

Коли я виходив, то отримував назад усі свої документи. У СІЗО посклеювали сторінки мого паспорта – першу, де є фото, і далі усі ті, на яких є якісь позначки. Свідомо зіпсували, люди спеціально створюють проблеми. Коли у мене його забирали під час обшуку вдома, він був у нормальному стані,
– розповів Олексій Назімов.

Що відомо про Олексія Назімова?Олексій Назімов – журналіст пропагандистського алуштинського видання “Твоя газета”, яка, судячи з публікацій, підтримує анексію Криму, але залишається в опозиції до місцевої влади.

Назімова разом з його поплічником, депутатом Алуштинської міськради Павлом Степанченком, засудили за вимагання грошей за непублікацію негативної інформації про місцеву організацію “Єдиної Росії”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.