Не приховувала нічого! Деталі з дитинства Зеленського вразили українців. Мати президента розкрила всю правду

Володимир Зеленський був душею компанії з дитячого садка

Президент України Володимир Зеленський постійно потрапляв в кумедні ситуації. Він був популярним серед однолітків і привертав до себе увагу, а також любив грати з кухонними предметами. Мама Зеленського Римма Володимирівна і бабуся Ольга Семенівна розповіли про дитинство майбутнього гаранта.

“Причому тягнуло його в садок страшно! Був там центром уваги, всіх збирав навколо себе, ігри придумував. А повернувшись з садка, найбільше любив грати …з м’ясорубкою – тієї ще, старої, радянської!” – розповідає Римма Володимирівна.

Також мати президента зазначила, що Зеленського тягнуло до гуманітарних предметів, хоча батько – математик.

“Він здібний хлопець був! З усіх предметів з ним не було проблем – сам все вивчав, але більше до гуманітарних наук схильність простежувалася. Хоча тато у нас математик. Навчання легко давалася, але при цьому вони, звичайно, і хуліганили іноді – з уроків тікали. Але Вова при цьому був старостою класу, так що по вухах отримував від педагогів першим. Школу закінчив з двома четвірками, і в інституті вчився непогано – хоча, звичайно, часу на навчання вже особливо і не було.“, – додає мати гаранта.

Бабуся при цьому додала, що Зеленський був активний і талановита дитина. Він займався важкою атлетикою, танцями, збирав марки. Але потім кинув, так як партнерка знайшла собі іншу людину.

“Так, в школі ще займався бальними танцями трохи. Танцював з однією дівчинкою, а потім, так вийшло, Вова захворів, і дівчинка знайшла собі нового партнера. Він так образився, що перестав займатися танцями!”, – зазначила Ольга Семенівна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.