“Ставлю ціль закохатися у свою партнерку”: Женя Кот приголомшив зізнанням. Дружина не ревнує?

Учасник проєкту “Танці з зірками” Євген Кот, який здивував чуттєвим виступом з Ксенією Мішиною, зізнався, чи ревнує його дружина до партнерки, йдеться у “Світському житті”.

За словами Кота, щоразу перед участю у танцювальному шоу він ставить собі за ціль закохатися у партнерку, аби їхні виступи мали ефектний вигляд.

“Завжди на паркеті я собі ставлю ціль закохатися у свою партнерку, тому мої танці виглядають завжди такими палкими та пристрасними. Моя дружина зовсім не ревнує. Вона чекає кожної неділі на мене вдома. Раніше вона приїжджала сюди, а тепер ні, бо постійно ставлять запитання: “А, можливо, роман у Жені з партнеркою?” – прокоментував Кот.

Своєю чергою теперішня партнерка Євгена, акторка Ксеня Мішина зауважила, що ніколи б не переступила через сімейні цінності.

“Головне, що вона розуміє, що це мистецтво. У житті буває все, але у мене є певні рамки, тому що я акторка, я постійно працюю з такими ситуаціями. У мене постійні майданчики, нові партнери, я навчилася себе контролювати. Є певні правила. Я знаю його дружину, вона дуже крута артистка, я поважаю їх обох”, – наголосила Мішина.

Нагадаємо, нещодавно секс-символ “Танців з зірками” Женя Кот замилував чуттєвими фото з дружиною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.