“Трюфелі по-європейськи”: У вагоні “Укрзалізниці” виросли гриби. Українці шоковані

В потязі Запоріжжя-Бердянськ на очі українців попалися гриби, які виросли всередині вагона прямо під вікном. До того, гриби вже досить немаленькі, і їх видно неозброєним оком – вони зростають у цьому вагоні вже не перший день. Користувачі мережі проявили дотепність в коментарях і посміялися над ситуацією. Деякі припустили, що гриби – це гливи, і їх можна їсти.

 

Українці написали: “Трюфелі по-європейськи”, “Просто соромно”, “Гіпер гриб”, “Мультиварку потрібно возити з собою”, “Підвіконники”, “Хтось встиг відкусити вже”, “А кажуть осінь суха, грибів немає”, “Це до чаю” та інші:


Відомий український блогер та юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook висвітлив ще один курйоз, який стався у вагоні одного з потягів. Провідник прикрасив старий і страшний туалет потяга жовтими фіранками.

“Новий “Шедевр” від нашої “Укрзалізниці”. Як кажуть по “Багатаму””, – підписав пост Шнайдер.

Підписники блогера висміяли шторки в туалеті потяга і згадали випадок з грибами, про який ми розповіли вище.

Користувачі пишуть: “Пакетиками підв’язані ці прекрасні царські штори, папір, коли закінчиться, небезпечно їм буде”, “В мережі літає ще один шедевр від Укрзалізниц. Потяг Запоріжжя Бердянськ. Біля столу”, “Ось де сховався золотий унітаз”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.