Навіщо дочка, якщо згоріла квартира? Моторошні подробиці вбивства 20-річної вагітної дівчини лякають! “З пляшкою на попелищі”

Навіщо дочка, якщо згоріла квартира? Моторошні подробиці вбивства 20-річної вагітної дівчини лякають! “З пляшкою на попелищі”

 

Моторошна НП з молодою вагітною дівчиною

У Нижньому Новгороді, РФ жорстоко вбили вагітну 20-річну дівчину.

Убита Таня Зіміна чекала двійню – за фактом, нелюди позбавили життя одразу трьох. Далі йдуть моторошні деталі розправи:

«Дівчину зарізали, а потім спалили», – йдеться в повідомленні одного з джерел.

Відомо, що в той нещасливий день в квартиру, де жила Зіміна прийшли двоє її знайомих – п’янка, поножовщина і грабіж на останок. Хто був «правий» в суперечці, хто винен…, а вагітну дівчину вже не повернеш. Більш того, відомо, що «гості» пішли далі – після того, як винесли з будинку померлої коштовності, спалили квартиру.

Правоохоронці розповіли журналістам, що підозрюваних вдалося схопити – одному хлопцю 19, іншому – 27:

«Один з убивць спустився пожежною драбиною. Перехожий запитав, чи не залишилося хто всередині. Відповів: “Ні”.“.Душогубам «світить» аж до довічного, згідно КК РФ.

Ще одна моторошна деталь – сусіди розповіли, що вбивство рідної доньки і майбутніх онуків практично не «стривожило» матір Тані. У неї донька була єдиною, але, за свідченнями все тих же сусідів і знайомих, пляшку зі спиртним – жінка, мабуть, «любила» більше:

«Вона, як завжди, багато пила і наступного ранку прийшла з пляшкою на попелище, сіла посередині і стала вголос говорити, що ж тепер робити з обгорілими дверима».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.