Бaтькo ридaючи нa кoлiнaх блaгaв вiдкрити йoмy трyнy – кoли цe зрoбили вiд пoбaчeнoгo вiн втрaтив cвiдoмiсть

5 листопада у Прилуках на Чернігівщині прощаються з 14-річним Денисом Чаленком, який загинув за таємничих обставин.

До місцевого храму, де відбувається прощання, прийшли сотні людей – близькі, знайомі та просто небайдужі до смерті Дениса люди. Також прийшли мер міста, очільник області та новий керівник місцевої поліції. Представники влади запевнили батька хлопця, що справа перебуває на особистому контролі президента України, повідомляє ТСН.

Крім того, керівник поліції повідомив журналістам, що слідчі дії у справі тривають – правоохоронці здійснюють поквартирний обхід та визначають необхідні експертизи.

Школяра знайшли на коліях 29 жовтня зі слідами сильного побиття. У версію поліції, що Дениса збив потяг, батьки не повірили. Прочесавши місцевість, знайшли багато слідів крові.

Батьки підозрюють, що Дениса забили до смерті четверо підлітків, на 2 роки старших за нього. Один із них – син місцевого судді. Люди вийшли на пікет до місцевого відділку поліції. Батьки домоглися проведення незалежної експертизи.

Завдяки розголосу справу тепер розслідують слідчі із Києва.

У п’ятницю, 1 листопада, батько загиблого Дениса, Віктор Чаленко привіз тіло сина в Київ на додаткову експертизу. “Я попросив хлопців відкрити труну і показати мені сина. Я особисто побачив, що у нього були збиті кулаки, він бився”, – розповів Віктор Чаленко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.