На її тiлi нe бyлo живoгo мicця: жaхaючa смeрть жiнки нaлaкaлa вcю Укpaїну

На її тiлi нe бyлo живoгo мicця: жaхaючa смeрть жiнки нaлaкaлa вcю Укpaїну

У Чугуївському районі Харківської області на 71-річну жінку накинулася домашня собака, яка покусала її до смерті. На тілі жінки не було живого місця. До лікарні її доставили з численними ранами рук, ніг і тулуба.

У будинку річна жінка проживала недавно, тому що переїхала до молодшої сестри. Сусіди кажуть, що собака, яка належить сестрі загиблої, не була агресивною, але на нову господиню стала гарчати. “Вони на ніч її відпускали.

Сестра ж знала, що на ніч її відпускають. Вона вийшла, подивилася, що собака в будці сидить, і пішла. Тільки вийшла, а вона на неї нарвалася – і все”, – каже сусідка Валентина Баранова. Крики пенсіонерки через паркан почули сусіди, але підійти до агресивної собаки не ризикнули. На допомогу покликали сестру потерпілої, яка тоді була в городі.

“Вона підбігла і відразу ж забрала собаку від неї”, – говорить слідчий Чугуївського відділу поліції Владислав Козявин. Поки та прибігла, жінка була вже без свідомості. Пенсіонерку доставили в місцеву лікарню, де за її життя медики боролися 4 години. “Артерію вона не зачепила, але рани були по всьому тілу. Крововтрата була дуже велика.

Привозили людей покусаних собаками бродячими і домашніми, але в такому важкому стані – вперше”, – говорить заступник директора Чугуївської лікарні Валерій Суховецький. Зараз поліція чекає остаточних висновків медичної експертизи, що пенсіонерка померла саме від укусів собаки.

Справу розслідують як нещасний випадок. “[Постраждала] не мала фізичної можливості відбитися від нападу собаки. Сусіди теж кажуть, що жінка була невисока і худенька”, – пояснив слідчий Владислав Козявин.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.