«Владе, я хочу розлучитися»: Регіна Тодоренко зробила несподівану заяву

Екс-ведуча тревел-шоу «Орел і Решка» Регіна Тодоренко вперше заговорила про розлучення з Владом Топаловим.


Сьогодні, 12 листопада, на офіційному YouTube-каналі вийшов новий випуск популярного телепроекту «Життя Відомих Людей», який показує канал «1+1». Спецгостем випуску стала відома телеведуча Регіна Тодоренко. В інтерв’ю вона відверто розповіла про стосунки з чоловіком Владом Топалом, екс-солістом групи Smash!. 29-річна знаменитість вперше заговорила про розлучення з популярним виконавцем.

Так, Тодоренко розповіла про те, що Топалов кілька місяців домагався її уваги. Він писав веде смс-ки з віршами і піснями, поки не підкорив її серце. У результаті зірка закохалася в нього по вуха. Але після весілля все різко змінилося. В ефірі Регіна Тодоренко вперше на всю країну вимовила приголомшливу фразу:

«Влад, я хочу розлучитися!»

Як виявилося, камерна весілля на півдні Італії настільки сильно сподобалася знаменитої телеведучої, що вона захотіла повторити її ще раз. Адже для того, щоб знову вийти заміж, потрібно розлучитися.

Звичайно ж, Регіна Тодоренко пожартувала про розлучення з Владом Топаловим. Але хто знає, на що заради яскравих емоцій здатна ця божевільна парочка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.