Хлопця висміяли в ЗМІ за те, що він зробив дівчині пропозицію в KFC

Хлопця висміяли в ЗМІ за те, що він зробив дівчині пропозицію в KFC. А KFC, Audi і Puma вирішили оплатити їх весілля

Хлопець зробив своїй дівчині пропозицію в забігайлівці швидкого харчування і його зняла журналістка. Пізніше з’явилася стаття зі словами:
«Чоловіки в Південній Африці настільки бідні, що навіть пропозиції роблять в KFC. Я не можу уявити, хто буде робити пропозицію в такому місці »
Автор цієї статті молода дівчина Аннет, яка отримала хвилю хейта на свою адресу за такі слова. А світові бренди вирішили підтримати закохану парочку.

Так, KFC, Audi, Puma і інші бренди вирішили профінансувати їх весілля. Південноафриканський банк Standard повністю погасити будь-які кредити і позики молодих людей на суму 20 000 $ або, якщо у парочки немає ніяких боргів подарувати їм на весілля 20 000 $.

Huawei вирішив подарувати молодим людям свої флагманські телефони, а McDonald’s VIP місця і повністю оплатити поїздку в Кейптаун на концерт Тоні Брекстон.

Uber надасть молодим людям преміум автомобілі, щоб довезти їх і гостей святкової події до місця весільної церемонії, а також буде катати їх весь святковий день.
Одна з ювелірних компаній, запропонувала молодим людям просто прийти і забрати дві золоті каблучки з діамантами.
А прості жителі Південної Африки, дарували закоханій парі скромні подарунки. А ще один відомий африканський кухар і його команда вирішили повністю взяти на себе святкове меню і приготування страв на весіллі.

Ось що чекало закоханих в KFC

Так історія яка повинна була висміяти молодих людей, об’єднала жителів країни, а світові бренди вирішили підтримати їх. Адже дійсно ця пропозиція була зроблена тому, що напевно грошей у пари немає. Але це не привід сміятися.

Valeriy Shvets

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.