Невідомі посадили виснажену собаку з 6 цуценятами на ланцюг посеред поля, прирікаючи всіх на вірну смерть

Шокуючі фото демонструють момент, коли виснажена собака породи лерчер була знайдена лежачою на боці, очевидно, навіть не маючи можливості встати. При цьому поряд з нею знаходилися її крихітні цуценята. Цуценята виявилися настільки маленькими, що ще навіть не відкрили очі.

Тварин знайшли зовсім випадково. Їх помітив чоловік, що йшов по полю в ЕЛФІН в графстві Роскоммон, Ірландії.

Усіх тварин негайно доставили до ветеринара в ISPCA National Animal Centre в Лонгфорд для термінового лікування. Крім того, що тварини були голодні і замерзли, у них, на щастя, не виявилося інших серйозних проблем зі здоров’ям.

Незрозуміло, як довго вони залишалися одні в поле в такому стані, але тепер за ними уважно спостерігає персонал притулку.

Менеджер центру для тварин Х’ю Отул сказав: «Залишати молоду 2-річну собаку прив’язаною без води, їжі або даху над головою абсолютно точно погано для її здоров’я та здоров’я її цуценят». Він додав: «Я не розумію, як хтось може думати, що це нормально залишати собаку прив’язаною до загородження, щоб вона сама дбала про своїх щенят. З огляду на кількість недавно опадів і холодну погоду на цьому тижні, результат міг бути іншим і я радий, що ми вчасно втрутилися, щоб допомогти їм ».

Містер Отул сказав, що собаку перевірили на наявність мікрочіпа, щоб відстежити її власника, і виявилося, що його немає, не дивлячись на те, що це законна вимога. Притулок закликає власників тварин стерилізувати своїх вихованців, якщо вони не хочуть, щоб у них випадково з’явилося потомство.

Знайдену в поле собаку назвали Емілі Лу, а її крихітних цуценят Біллі Реєм, Діксі, Доллі, Дотті, Джуном і Патсі. Вони будуть знаходитися в притулку до Нового року, тобто до тих пір, поки не підростуть достатньо, щоб їх можна було роздати новим люблячим господарям.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.