Знали тільки найближчі. Зірковий “холостяк” України одружився. Фото щасливих молодят потрапили в Мережу

Відомий український співак і актор пісень Влад Дарвін більше не холостяк

Обраницею артиста стала вірменська джазова виконавиця Крістіна Март. Побралася пара за українською традицією – вінчання в колі батьків та найближчих друзів.

А от гуляння після цього стало справжнім експериментом як для молодят, так і для всіх гостей. Тайське весілля – рішучий крок в житті неепатажного Влада та його обраниці. Усіма пишнотами та гучністю свято не поступалося класичній церемонії Таїланду: усе всипане квітами, багато танців, а на столах – вегетаріанське меню.

Однак їхати в далеку Азію пара гостей не змушувала і вигадливо все організувала в одному з київських ресторанів. Вітати закоханих прийшло близько сотні людей, серед них й імениті зірки: співачки Наталя Могилевська, Alyosha, Світлана Тарабарова, Наталка Карпа, телеведуча Соломія Вітвіцька.

https://www.instagram.com/p/B48Seh_BJPY/?utm_source=ig_embed

Як відомо, Христина Марті – вірменська етно-джаз виконавиця, яка у 2010 років із сестрою заснувала авторський проєкт Laura & Kristina Marti. Мабуть, Влад Дарвін познайомився зі своєю обраницею під час одного з концертів. Для першого танцю творча пара обрала зворушливий контемп, який зворушив усіх гостей.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.