“Таке бачила на могилці бабусі”: Фреймут показала, що твориться в ресторані Ектора Хіменес-Браво. “Поки ніхто…”

Українська телеведуча Ольга Фреймут відвідала ресторан судді шоу “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво.

У своєму пості в Інстаграм зірка розповіла, що побувала в закладі у вересні, але написала про нього тільки на днях.

Українська знаменитість присіла нагорі з видом на засклену кухню.

Бренд-шефа Ектора зірка на кухні не помітила, зате там працювали молоді кухарі в темному одязі, один з яких, поки ніхто не бачить, навіть роззувся.

Фреймут зазначає, що в ресторані грала дуже голосно музика, як в нічному клубі. У закладі було людно, і відвідувачі голосно спілкувалися.

До Фреймут і її супутника підійшов сонний офіціант, у якого вони зробили замовлення: коктейлі – Вао-spritz (версія Апероль шприц) Iconic Mademoiselle і Modern Chinese Tea.

Ольга зазначає, що напої були дуже смачними, а посуд був стильно підібраний.

Також за столик принесли маленьку пляшечку води Surgiva за 160 гривень, адже вітчизняної не виявилося.

Компліменту від шефа – мініатюрні закусочкі, не подали.

View this post on Instagram

Ресторан «ВАО», Київ, 21:30, 11.09.19 ## “ВАО”- ресторан сучасної китайської кухні, бренд-шефом якого є Ектор Хіменес-Браво. Йшла туди розхвильована, бо як бути об’єктивною до закладу, який колись рятував мої токсикози. Чоловік ( поки виношувала сина) часто привозив звідти дімсами з креветок та лобстера. Столик нам запропонували нагорі з краєвидом на засклену кухню. Ектора біля плити не помітила, над стравами поралися молоді кухарі в темному. Один повар забув про манери та роззувся.  Хотіла поспілкуватися з таємним експертом, але в темряві ледь його ідентифікувала. Та й волати довелося, бо музика була гучною, немов у нічному клубі. Кричали у “ВАО” всі. Велика компанія “матовою” мовою згадувала спільні пригоди;  поруч дівчата виторговували вигідний тариф на ніч у статечного кавалера. У “ВАО» було людно. Гості їли навіть за барною стійкою.Розгледіла декілька політичних фізіономій та одного відомого спортсмена. До нас підійшов сонний офіціант, до речі, сам зізнався, що вранці у нього був “свіжіший вигляд”. Меню особливо не роз’яснював, певно таким чином привчав гостей до самостійності. Сомельє у закладі був, але ми його послугами не скористалися. Замовили коктейлі – Вао-spritz ( версія Аперолю Шпріц); Iconic Mademoiselle та Modern Chinese Tea.  Напої виявилися витворами мистецтва, посуд був підібраний під характер кожного, наче одяг стилістом. У ресторанах високої кухні звикла до компліментів від шефа – мініатюрних закусочок, які є передмовою до вечері. У “ВАО” такої традиції нема: ні хліба, ні води… Воду ,правда, принесли – вітчизняної не було, тому запропонували Surgiva, 160 гривень за маленьку пляшечку. З їжі замовили улюблені вонтони Ектора та філе сібаса під соусом карі. Страви принесли вчасно – за 17 хвилин після замовлення. Філе сібаса мало бездоганний вигляд, затишно вкрите ковдрою зі соуса. Кухар інтегрував карі у страву з тактичністю дипломата: попри гостроту спеції, я відчула смак риби, свіжої та ніжної. На  металевому столі, який хтось до нас потлумив,- полотняні серветки та кольорове скло. Живих квітів не було. Але я таки їх знайшла: у глибокій мисці поміж вонтонів відкопала ложкою хризантему – таку бачила на осінніх клумбах та на могилці бабусі.

A post shared by FreimutOlia (@freimutolia) on

Також відвідувачі замовили їжу: вонтони і філе сібаса під соусом каррі. Страви принесли вчасно – через 17 хвилин після замовлення. Їжа виглядала бездоганно.

У тарілці з вонтонами знаходилася квітка. Пізніше кухар повідомив, що це була їстівна “бейбі-хризантема”.

Після вечері Фреймут познайомилася з су-шефом, а далі вирушила до гардеробу і на вихід.

За словами Ольги, зазначений заклад схожий на нічний клуб, туди можна йти без макіяжу, адже в темряві і ніхто не розгледить.

В результаті телеведуча поставила ресторану 63 бали, а експерт – 57. В результаті – 120 балів з 150. Зірка нагородила заклад одним проліском.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.