“Що відбувається?: Порошенко терміново покинув Україну. “Боїться вручення підозри?”

Петро Порошенко терміново покинув Україну і вилетів до Франкфурта. Про це повідомляє скандальний юрист часів Януковича Андрій Портнов у своєму телеграм-каналі.

“Позавчора Порошенко екстрено перервав закордонний візит у зв’язку з направленою проти нього підозрою про узурпацію влади. Фігурант заявив, що терміново повертається в Україну і його не налякати.

Дико вибачаюся, а сьогодні до Франкфурта навіщо полетів?”, – запитує Портнов.

Раніше повідомлялось, що 20-21 листопада Порошенко перебуватиме з робочим візитом у Хорватії.

Як повідомляється на офіційному сайті “Європейської солідарності” у вівторок, конгрес ЄНП у Загребі цього року “стане ключовою подією в розвитку Європейської народної партії як провідної політичної сили Європейського Союзу”, під час якого планується обрати наступного президента ЄНП і керівництво партії.

“Це буде перша участь Петра Порошенка на чолі повноважної партійної делегації в роботі конгресу ЄНП після прийняття партії “Європейська солідарність” у коло цієї впливової політичної сім’ї”, – йдеться у повідомленні.

Тільки яким чином Петро Порошенко опинився у Франкфурті і чи дійсно це правда, поки невідомо. Офіційної інформації на момент публікації не надходило.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.