Такого не очікував ніхто! Путін зробив сенсаційну заяву і різко звернувся до українського народу з неочікуваною пропозицією

Президент РФ Володимир Путін вважає, що інтереси народів Росії і України співпадають.

Путін заявив, що люди в обох країнах хочуть економічного розвитку, однак це нібито суперечить інтересам офіційного Києва.

“Інтереси Росії та України, народів – збігаються. Чи не збігаються інтереси київського керівництва і деяких зацікавлених політичних кіл. Росія і Україна зацікавлені в розвитку економік”, – сказав він.

Путін підкреслив, що Україна і Росія зацікавлені у співпраці та об’єднання, в розвитку своїх економік, тому що багато чого їм дісталося ще з радянських часів – кооперація, єдина інфраструктура, єдина енергетична система, транспорт.

“На жаль, наші українські сьогоднішні колеги вважають за необхідне цим знехтувати. У них залишився один товар, яким вони успішно торгують, – це русофобія, і ще вони торгують політикою поділу Росії і України, розтягування двох народів і двох держав. Комусь це подобається на Заході, хтось вважає, що не можна ні в якому разі допустити зближення на будь-якої грунті Росії і України, тому сьогоднішнє українське керівництво активно і не без успіху торгує цим товаром “, – сказав Путін.

“Я думаю, що це колись закінчитися, ми, у всякому разі, зацікавлені, щоб така ситуація закінчилася як-якнайшвидше”, – підкреслив він.

Також він зазначив, що обговорював з президентом США Дональдом Трампом участь США в переговорах по Україні.

Раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявляв, що вже призначений спецпредставник адміністрації США по Україні, він буде займатися питаннями врегулювання української кризи на постійній основі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.