Олена Зеленська приголомшила реаліями українських шкіл: “Холодна їжа, буфети з чіпсами і антисанітарія”

Дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді Олена Зеленська активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила фото з Всеукраїнського форуму Нацради дітей та молоді, примірявши черговий стильний образ.

Так, Олена зізналася, що після розповідей учнів та їх скарги на харчування в шкільних їдальнях візьметься за реформи у сфері харчування, адже діти скаржилися на антисанітарію, а також масу “шкідливої” їжі.

“Недоварена/переварена їжа, часто навіть не ледь тепла, а реально холодна. Невмотивовані націнки у шкільних буфетах, які не завжди по кишені учням. У багатьох школах взагалі немає їдалень. Буфети з чіпсами, сухариками та іншим джанк-фудом просто у приміщенні навчального закладу чи кіоски з таким же асортиментом поруч. Немає вільного доступу до звичайної питної води під час навчання. Елементарна антисанітарія. Діти, я вас почула! Рухаємося до змін на краще та разом реформуємо систему шкільного харчування.“, –поділилася новинами Зеленська.

View this post on Instagram

Недоварена/переварена їжа, часто навіть не ледь тепла, а реально холодна. Невмотивовані націнки у шкільних буфетах, які не завжди по кишені учням. У багатьох школах взагалі немає їдалень. Буфети з чіпсами, сухариками та іншим джанк-фудом просто у приміщенні навчального закладу чи кіоски з таким же асортиментом поруч. Немає вільного доступу до звичайної питної води під час навчання. Елементарна антисанітарія. Діти, я вас почула! Рухаємося до змін на краще та разом реформуємо систему шкільного харчування. #ФорумНаціональноїрадидітейімолоді

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

Фолловери залишилися в захваті і підтримали першу леді в коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.