Закохані готувалися до весілля, але чоловік не витримав перевірку парубочим вечором

Пара готувалася до весілля, але в останню мить свято скасували. Все йшло ідеально, поки хлопець не вирішив, що йому варто трохи розвіятися перед важливим днем і вирушити куди-небудь відпочити з друзями, щоб влаштувати справжній парубочий вечір. І локацією веселощів він вибрав Ібіцу.

Геббі Стівенс і її хлопець Луї зустрічалися протягом декількох років, після чого вирішили зробити свої стосунки законними. Пара вже розпланувала весілля мрії, покликала всіх гостей, а дівчина купила гарну сукню. Однак церемонія одруження зірвалася в останню мить, і в цьому виявився винним юнак, який зрадив коханій дівчині.

Річ у тім, що хлопець перед весіллям вирушив з друзями на Ібіцу, щоб як слід повеселитися на парубочій вечірці. Геббі не стала перешкоджати цій поїздці і була впевнена, що Луї не накоїть нічого поганого. Дійсно, хлопець щодня дзвонив своїй подрузі та говорив, як сильно її кохає та сумує. Але, як виявилося, це була нахабна брехня.

“Я довіряла Луї та не думала, що він здатний на дурниці. Він дзвонив мені щодня кілька разів. Він був п’яний, але завжди говорив, що кохає мене.”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.