Мати непритомніла, вила і кидалась на труни: на Черкащині попрощалися із двома загиблими хлопчиками (фото)

Мати ходила, як химера

У Черкаській області днями попрощалися із двома маленькими хлопчиками, які загинули моторошною смертю у власному будинку.

Про це інформує “Оглядач”.

6-місячному Назару, який вижив після страшної пожежі на Черкащині, зробили операцію. Того ж дня поховали його загиблих старших братиків.

Всього у 21-річної Наталі Довгань, яка втратила у вогні двох синів, четверо дітей. Найстаршого хлопчика на момент пожежі не було вдома, розповів Олексій Лавріненко, сільський голова Медведівки, де сталась трагедія.

Наталя була зайнята похованням загиблих дітей, тому не відразу провідала немовля у лікарні. Назара в лікарні навідували тітка й тато. Жінка постійно знаходиться під заспокійливими засобами. Під час похорону синів кілька разів непритомніла.

“Перший день трагедії – до ночі в Чигиринському відділі. Другий день – обколота заспокійливим жінка почувається як овоч, не розуміючи нічого. Кричить і плаче, ходить як примара. Третій день – ховає двох дітей! Кидається на домовину: кричить, плаче і виє! Непритомніє декілька разів і знов кричить. Четвертий день – збирається, напивається купу таблеток, які не допомогають, і йде з тремтячими руками до Назара”, – розповіла про стан Наталі волонтерка.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.