Політик → Зеленському: “Як ви це можете пояснити? За подібні “дії” Вас би вже попросили піти… в демократичних європейських країнах…”

Голова Київської міської організації «Батьківщини Молодої» Олексій Захарченко звернувся до Президента України:

“Шановний Володимир Зеленський, поясніть будь ласка, навіщо Ви прибрали всі лампадки та квіти, які сьогодні українці поклали до меморіалу пам’яті жертв Голодомору?

Сьогодні зранку ми з однодумцями поклали понад 50 лампадок, корзини та букети квітів, після нас це ж зробили військові, школярі, просто окремі перехожі (це ті, кого я встиг помітити). Натомість під час Вашого з дружиною покладання лампадок до пам’ятника Голодомору, всі лампадки та квіти були зачищені! Як ви це можете пояснити?

Це що означає? Що у нас тепер Президент має ПРИВІЛЕЙОВАНЕ право вшановувати жертв Голодомору? Чи на думку і увагу до цієї події простих українців тепер просто плювати? Чи може вже й свічки у вікнах українці не мали права запалювати, поки Ваша величність це не зробить?

Закликаю Вас вибачитись за неприпустимі та огидні дії вашої команди та протоколу! В демократичних європейських країнах, за подібні “дії” Вас би вже попросили піти…

Прошу однодумців та ЗМІ допомогти із поширенням! Адже тільки разом ми зможемо досягти справедливості!

Вічна пам’ять та шана жертвам Голодоморів та політичних репресій в Україні!” – пише Захарченко у своєму Фейсбук.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.