“Найкращі!”: Стало відомо, хто переміг на проекті “Танці з зірками”. Такого фіналу не очікував ніхто

Фінал шостого сезону шоу Танці з зірками відбувся 24 листопада.

Глядачі змогли насолодитися ефектними танцювальними і музичними номерами. Крім того, в цей вечір на них чекало чимало сюрпризів.

Так, один із суддів проекту, Франциско Гомес, станцював зі співачкою Мішель Андраде. Також, вперше в історії шоу трійка суперфіналістів танцювала «Танці за життя». Вони складалися з чотирьох стилів. Судді по черзі називали стиль, пари в довільному порядку танцювали його. Далі судді виставляли кожній парі оцінку за той стиль, який вони назвали. Учасники знали, які будуть стилі, і підготувалися заздалегідь.

В результаті, бронзу отримала пара Вікторії Булітко і Дмитра Дікусара. Гімнастка Анна Різатдінова і Олександр Прохоров посіли друге місце, а переможцями стали Ксенія Мішина і Женя Кот.

https://www.instagram.com/p/B5Q7Xh-H-0t/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Що відомо про актрису Ксенію Мішину?

Учасниця “Танців з зірками 2019” закохала у себе мільйони глядачів. Зірці 30 років, вона родом з Севастополя, проте зараз живе в Києві. Також відомо, що жінка виховує 2-річного сина, проте неодружена.

Ксенія Мішина – популярна акторка, яку Україна знає за її харизматичними ролями у фільмах і серіалах. За п’ять років в кінематографі Ксенія зіграла у понад 10 стрічках. Лише за останній рік вона взяла участь в різних цікавих різнопланових кінокартинах, серед яких: “Кріпосна”, “Спокуса”, “Веселка в небі”, “Спадкоємиця мимоволі”, “Місто закоханих” тощо.

Також відомо, що свого часу Ксенія пробувала себе у моделінгу. Так, 2007 року вона взяла участь у конкурсі краси в рідному Севастополі, де здобула титул віце-міс і навіть отримала приз глядацьких симпатій.

Особисте життя Ксенії Мішиної. Зірка зізналася, що по вуха закохалася у свого обранця, тому вірила, що будуть справжньою сім’єю. Та цьому не судилося статися. За словами акторки, вони прожили разом не довго, проте вона народила від нього сина Платона у 22 роки, який ніколи не бачив свого тата.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.