“Тільки молитва”: Кулеба вперше вийшов на зв’язок після моторошної ДТП. “Летів на червоне”

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба вперше прокоментував ДТП, в результаті якого він опинився в лікарні разом зі своїми синами.

Факт аварії Кулеба підтвердив на своїй сторінці в Facebook, а також подякувавши всім за турботу та побажання одужання.

“Спасибі всім, хто турбується про моє здоров’я і здоров’я моїх дітей. Зараз я перебуваю в лікарні разом з синами. На ваші запитання відповім незабаром. Дякую за розуміння. Спасибі вам за підтримку. Зараз кращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва”, – написав він.

Відзначимо, що в коментарях користувачі побажали Кулебі і його дітям якнайшвидшого одужання, проте деякі вказали на кричуще порушення дитячим омбудсменом ПДР, яке призвело до ДТП:

“Всі тут моляться, помоліться, щоб він надалі не їздив на червоне світло. Якщо наступного разу він когось вб’є таким чином, то дуже може бути це буде хтось з ваших близьких. І ось до них вже нікому діла не буде”, “А про тих людей, що їхали на зелене світло молитесь? Всім учасникам дтп дай Бог здоров’я, дорога не на комп’ютері… там треба дотримуватись Правил Дорожнього Руху…”, “Коли перетинали стоп лінію і пішохідний перехід не замислювалися що по ньому можуть йти (бігти) так само чужі діти на свій зелений?“,”Микола Кулеба ладно у тебе мізків немає, але своїх дітей піддавати ризику? Яка необхідність на червоний їхати? Дітей твоїх шкода, а тобі буде урок! видужавши, все буде нормально! Думай-ТЕ перш ніж так їздити зі своїми дітьми!!! “, – пишуть в коментарях користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.