Тепер правду знають всі! Спливла скандальна інформація про Порошенка. Сам зізнався

Порошенко зізнався про таємну зустріч з адвокатом президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Про це він повідомив на форумі міжнародної безпеки, який проходив в Канаді.

Таким чином, колишній президент України розповів, що двічі зустрічався з Руді Джуліані, який є адвокатом Дональда Трампа. Метою зустрічі було підняття рівня співпраці України і Сполучених Штатів Америки.

Така заява привернула увагу цікавих журналістів, які відразу ж поставили резонне запитання, чи не вимагав адвокат нічого натомість за таку послугу. Варто відзначити, що спочатку Петро Порошенко ухилявся від чіткого позначення, але пізніше дав вичерпну відповідь.

Тоді він повідомив, що він, як президент України на той момент, найбільшої країни в Європі та гідної європейської нації і він би не дозволив чогось вимагати у нього. Також, він підкреслив, що адвокат Трампа не піднімав питання сина Байдена і компанії “Бурісма”, а лише вів діалог на тему необгрунтованої російської агресії, про яку не можна забувати.

Також він повідомив, що Руді Джуліані як представник Сполучених Штатів Америки зацікавлений в тому, щоб Україна перестала бути об’єктом російської агресії, що підтверджують санкції проти Російської Федерації. Він підкреслив, що санкції будуть тривати до тих пір, поки російські військові присутні на території України. Петро Порошенко не забув згадати і так званий “Україна-гейт”. Лідер “Європейської солідарності” розповів, що в цьому не зацікавлена ​​ні Україна, ні США, а тільки одна людина “яка сидить в Росії”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.