“Пластика тебе спотворила”: Білик налякала шанувальників зовнішнім виглядом. “Ірина Джексон”

Відома українська співачка, солістка гурту «НеАнгели» Вікторія Смеюха продовжує тішити фоловерів новими знімками та відео

Артистка вирішила в цей раз не тільки приємно здивувати шанувальників яскравими кадрами, але ще і спантеличити зміною образу. Як відомо, не так давно зірки української групи «НеАнгели» вирішили влаштувати цілу серію безперервних подорожей з концертною програмою, тому завжди активно готуються до майбутніх концертів.

Як відомо, група приступила до масштабного туру, але при цьому намагається не забувати про спорт і правильне харчування. Схоже, це дійсно так, адже Вікторія продемонструвала надзвичайно струнке тіло поруч з відомою артисткою – Іриною Білик.

Справа в тому, що Ірина надала групі «НеАнгелів» свою пісню, чим не мало здивувала соціальні мережі. До слова, вигляд артистки не менше спантеличив шанувальників:

«Ірина Джексон», «Поки не прочитаєш коменти, думала, что то Звєрєв», «Капец. Ледве впізнала. Який ужас Вона себе бачить взагалі??»,«Ой, що з жінкою?»,«Ірин Джексон»,«Невдалий фото для Білик!»,«Віка, а ти що перуку одягаєш на концертах »,«Красота.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.