Обпоїв дешевим алкоголем: Вітчим по-звірячому зґвалтував дівчинку

В Одеській області вітчим напоїв та зґвалтував 15-річну дівчинку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіціі в Одеській області.

Коли мати дівчинки була на роботі, вітчим запропонував дитині випити склянку вина. Дівчинка випила і заснула, після чого чоловік скористався її безпорадним становищем і зґвалтував її.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.152 КК (згвалтування неповнолітньої особи). Вітчиму оголосили підозру і обрали запобіжний захід у вигляді арешту в СІЗО.

Дівчинку оглянули лікарі, з дому постраждалої вилучили речові докази. Слідство триває.

Нагадаємо, в Одеській області з СІЗО випустили підозрюваного у жорстокому вбивстві та згвалтуванні вже мертвої дівчини. Її рідні б’ють на сполох. Через рішення суду спалахнув скандал.

Про це в “Фейсбуці” написала тітка вбитої 26-річної дівчини Ната Карташова

Віталій Грошев був відпущений з СІЗО під домашній арешт, незважаючи на те, що він сам зізнався в задушенні жертви, її посмертному згвалтуванні і переміщенні тіла на залізничні колії, де поїзд відрізав їй голову.

“Мені хочеться кричати, я хочу щоб всі знали, хто вбивця. Багато хто пам’ятає 5 серпня 2015 була жорстоко вбита моя племінниця. Вбивцю затримали 28 грудня 2015 року, підстав для затримання і доказів було хоч відбавляй – від відео камер, сигналів мобільних телефонів, свідків і його сперми, його визнання під час слідчого експерименту і так далі “, – нагадала жінка про трагедію.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.