Посеред ночі в мороз бабуся вигнала з дому 2-річну внучку і сина(ФОТО)

У поліцію Херсона вчора, 26 листопада, близько 20:00 подзвонив чоловік і розповів, що рідна мати вигнала з дому його та його 2-річну дочку. Вони стоять на вулиці в мінусову температуру, і не знають, куди йти. На місце події виїхала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства і мобільна бригада соціально-психологічної допомоги.

68-річна жінка пояснила, що її син веде антигромадський спосіб життя і багато років тому пішов з дому. Вона виписала його з дому, і він не має ніяких прав на її майно. Кілька місяців тому чоловік повернувся до матері з дружиною і дочкою. Вона дозволила їм жити в її будинку. Але через деякий час вигнала невістку через погане, на її погляд, поведінки. Чоловік пояснив, що не знає причину, по якій мати вигнала з дому його і внучку. За його словами, ввечері він повернувся з роботи, а мати віддала йому його речі і з дитиною вигнала з дому. Дівчинка стукала в двері і просила бабусю відкрити, але жінка сказала, що не хоче більше бачити сина і внучку.

Чоловік пояснив, що не знає, куди йому йти і де ночувати. Поліцейські сповістили соцслужб і чоловіка з донькою помістили в лікарню. Відносно пенсіонерки поліцейські склали адмінпротокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства» КУпАП.

Про це повідомляє прес-служба облУМВС.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.