Де навчаються діти тих, хто закликає людей виходити на майдан проти Зеленського

Парадоксальна ситуація виходить. Діти так званих «патріотів», які використовували майдан заради захоплення влади, не до кінця розуміють де на карті знаходиться Україна.

Ми проаналізували кожного так званого «патріота», який зі сцени майдану закликав простих студентів отримати кулю в лоб, чесно, гідно, справедливо і жахнулися!

Кожен лідер майдану вивіз своїх дітей з України ще коли вони були дітьми. Кожен член майдану має запасний будинок і бізнес за межами України.

Вони закликають чужих дітей виходити на майдани і йти на фронт гинути і вбивати людей, але при цьому їх діти не уявляють де знаходиться Україна.

Екс – Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак , який до цих пір закликає людей виходити на майдан проти Зеленського став мультимільйонером. Дочка давно вже не живе в Україні. Знає тільки російську мову.

Його дочка Катерина здобуває освіту в Лондонському міському університеті, де вартість тільки на навчання в рік становить 200.000 тисяч доларів. І це без урахування витрат на харчування, проживання і особисті витрати.

Ватажок партії Порошенко ПЕС Артур Герасимов. Донецький бандит, який після майдану раптом став «патріотом».

Він відправив набиратися розуму розуму своє чадо – Катерину – в приватний коледж в Канаді.

Екс- Народний депутат від «БПП» Ігор Кононенко проспонсорував навчання дочок в Швейцарії. Молодшу – спочатку в школу TASIS, після – в університет в Маргоне. Старша ж дочка вчилася в Інституті Гліона готельно-ресторанного бізнесу .

Член партії Порошенко ПЕС Ірина Геращенко . Мабуть сама чорнорота «патріотка», яка в буквальному сенсі закликає молодь виходити на майдан проти влади і брати в руки зброю.

Її дочка з 10 років не проживає в Україні. Вона живе і вчиться в Лондоні. Дочка Ірини Геращенко не володіє українським мовою, тільки російською.

З’являється в Україні досить рідко. У Лондоні живе в апартаментах матері Ірини Герщенко. Вартість апартаментів перевищує 15 мільйонів фунтів стерлінга.

Варто відзначити, що дочка Ірини Геращенко віддала перевагу навчанню англійською. Анна навчалася в Великобританії і зараз живе в Лондоні. У професійному профілі Анни в соцмережах зазначені британські університети і навіть Кембриджські курси.

А ще зовсім недавно Ірина Геращенко говорила:

«Ми повинні заборонити російську мову в українських школах! Кожен українець повинен знати і говорити українською. Не подобається чемодан, вокзал, Росія »

Однак, напевно вона мала на увазі простих українців, а не дітей «політичної еліти».

Арсеній Яценюк – лідер майдану

Його дочка не знає де знаходиться Україна на карті світу. Усе своє свідоме життя вона вчилася, а зараз живе в США.

Христина Яценюк з 8 років проживає в США. Чи не володіє українською мовою, не знає де знаходиться Україна на карті світу.

Діти Петра Порошенка:

Всі діти олігарха вчаться і проживають в Лондоні. Чи не володіють українською мовою.

Навчаються і живуть в самих елітних британських вузах.

Син Михайло любить вечірки з дітьми російських олігархів. Балуються кокаїном і елітним алкоголем:

Володимир Володимирович Омелян, – закликає до повалення Зеленського і до війни до останньої краплі крові.

У 2013 році екстрено вивіз родину в США. Ні дружина, ні діти не володіють українською мовою.

У 2018 року дружина Володимира Омеляна народила другу дитину, яка автоматично став громадянином США.

Зараз і дружина, і діти, і сам Омелян є громадянами США.

Так чому ж мерзоти зі сцени майдану закликали простих дітей, простих робітників, простих громадян України йти на вірну смерть?

Чому мерзоти, які прикривалися патріотизмом, не привезли своїх дітей на барикади? Чому вони вважають за краще кокаїн і елітні тусовки, замість того щоб вивчити українську мову?

Чому мерзоти закликали простих студентів скидати владу і брати в руки автомати, знаючи що у них теж є діти …

Відповідь проста. Їм плювати на Україну і тим більше на українців. Патріотизм і простих українських студентів вони використовували заради збагачення своїх родин, які поняття не мають де знаходиться Україна на карті світу… Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.