“Показала заборонений плід: Гаряча світлина з Савченко з президентом рве Мережу

Мережу “порвала” фотожаба на спільне фото екс-президента України Леоніда Кравчука і колишнього народного депутата Надії Савченко.

Вперше цей “фото-прикол” з’явився на Facebook сторінці Сергія Гостролуцького.

На світлині ми бачимо Савченко, яка щось інтенсивно нашіптує на вухо Кравчуку, при цьому активно жестикулюючи. А вже фотожабі з’являється одна незначна деталь, яка докорінно змінює суть того, що відбувається. В руках Савченко з’явилося яблуко. Тепер не зрозуміло ким же в цьому контексті є Савченко? Євою? Просто підступної спокусницею? Або яблуко отруєне?

Варто відзначити Дмитро Гордон нещодавно з розмахом відзначив свій 52-й День народження, саме під час святкування і був зроблений оригінальний знімок.


“І після цього ДІД ПОПЛИВ!!!”, “ДВА ВЕСЕЛИХ ГУСЯ НАДЯ ТА ДІДУСЯ”, “Вона його вмовить”, “За секунду до поцілунку”, “Фото називається “остання надія”, – пишуть в коментарях до фото.

Слід також зазначити, що на фото вбрана в чорну сукню Савченко дивно схрестила ноги, через що стає незрозуміло, де ліва, а де права.

Нагадаємо, раніше журналіст Сергій Іванов розповів, як Савченко вирішила “оригінально” відповісти йому і послала подалі, коли вимкнули камери. За його словами, щойно закінчилось інтерв’ю, колишня нардепка нагрубила йому, використовуючи нецензурну лексику.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.