Автобус із туристами злетів із мосту в річку, загинуло 15 людей (фото)

Автобус із туристами злетів із мосту в річку, загинуло 15 людей.

1-го грудня у Забайкальському краї РФ рейсовий автобус Сретенськ-Чита вилетів з мосту та впав у річку Куенга. Внаслідок аварії загинули принаймні 15 людей.

Про це повідомляє ТАСС, – пише ТСН.

У місцевій службі Державтоінспекції повідомили про п’ять постраждалих.

“В результаті ДТП, за попередніми даними, 10 пасажирів автобуса Kia Granbird загинули, ще п’ять доправлені до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Натомість у пресслужбі регіонального мінохоронздоров’я говорять про сімох постраждалих у важкому стані. ТАСС із посиланням на джерела в екстрених службах повідомляє про 15 жертв.

Авто належало приватному підприємцю, який займається туристичними поїздками. За попередньою версією, водій автобуса не впорався з керуванням, пробив огорожу, і машина впала з мосту. Загалом у ньому перебували 43 людини.

Апостроф із посиланням на російські ЗМІ повідомляє, що аварія трапилася під Чітою. Туристичний автобус пробив металеве огородження і впав із мосту у замерзлу річку.

На місце аварії вилетів борт МІ-8 Центру медицини катастроф. Постраждалих туристів шпиталізували до районної лікарні. Їх стан медики оцінюють як тяжкий.

За однією із версій у автобуса під час руху луснуло колесо. За іншою – водій заснув за кермом і не впорався з керуванням.

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.