“Сльози наверталися!” Стали відомі жахливі подробиці стану Мазур. Співробітники розповіли…

Співробітниця українського телеканалу розповіла про робочі будні Алли Мазур під час боротьби з недугою

Колега ведучої Алли Мазур, яка зізналася у онкозахворюванні, розповіла про її хоробрость

Ведуча Лідія Таран розповіла, як проходять робочі будні Алли Мазур. Як зазначила зірка телеканалу “1+1”, зараз колеги іноді підміняють Аллу Мазур у випуску новин “ТСН.Тиждень”.

Таран зі сльозами на очах зізналася, що пишається мужністю колеги. За словами Лідії, Алла Мазур спочатку не хотіла розповідати про свій діагноз, але набралася сміливості і розкрила це всій країні.

Також ведуча повідомила – на каналі очікували, що Алла Мазур вийде в ефір вже після початку курсу лікування і вже планували підстраховувати зірку, але та вийшла в ефір. За зізнанням телеведучої, в той момент “у нас сльози наверталися”.

Лідія Таран впевнена, що вчинок Алли був викликом громадськості, адже після такої заяви, люди повинні піти перевірятися на наявність недуги. Особливо це стосується жінок, у яких є діти, адже їм треба жити далі.

Нагадаємо, Алла Мазур повідомила про свою хворобу 12 листопада цього року на своїй сторінці у Фейсбук.

Зірка телебачення вирішила на закриватися в собі, борючись один на один з недугою. Вона повідомила про проблеми зі здоров’ям і на прикладі власної історії застерегла українок. Ведуча порадила жінкам проходити профілактичний огляд хоча б раз на рік після 45 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.