“Вчора її не стало”: Пішла з життя заслужена артистка України, відома актриса.

На днях із життя пішла відома українська актриса Валентина Гаврилівна Галл-Савальська. Відповідна інформація з’явилася на Facebook-сторінці Херсонського театру імені Миколи Куліша.

Зауважимо, що заслужена артистка Української РСР зіграла понад 100 різноманітних ролей та виступала у таких театрах: в Українському державному драматичному театрі м Чернівці (1952-1957, 1960-1973), Київському державному академічному українському драматичному театрі ім. І.Я.Франка (1957-1958), Ленінградському театрі ім. Ленінського комсомолу (1958-1959).

“Вчора пішла з життя заслужена артистка України Валентина Гаврилівна Галл-Савальська. Висловлюємо щирі співчуття усій родині та донці – народній артистці України Олені Галл-Савальській”, – йдеться в повідомленні.

До слова, її дочка, Олена Галл-Савальська, пішла по стопах матері і також стала актрисою.

Що стало причиною смерть, наразі невідомо.

Зауважимо, що у коментарях під дописом, українці активно висловлюють свої співчуття стосовно смерті талановитої акторки.

“Як шкода! Співчуття рідним і колегам, величезна втрата для нашого театру…”, “Це непоправна втрата нашого театру і нашого міста. Мої глибокі співчуття родичам”, ” Світла пам’ять… як шкода, що так рано йдуть прекрасні талановиті, чудові…”, – пишуть в користувачі соцмережі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.