Одного з підозрюваних у вбивстві дитини в центрі Києва Порошенко нагородив орденом “За мужність”: Шокуючі факти про вбивцю 3-річного сина Соболєва

Одного з підозрюваних у вбивстві дитини в центрі Києва Порошенко нагородив орденом “За мужність”

Правоохоронці в рамках слідчих дій у справі про вбивство трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва опитали десятки свідків. За словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, напад є замовним убивством.

“Завдяки такій швидкій і ефективній роботі були затримані двоє чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у виконанні замовного вбивства. Звичайно, метою вбивць не була невинна дитина, а його батько – В’ячеслав Соболєв”, – йдеться в повідомленні Геращенка в Facebook.

При цьому він вказав, що поліція встановлює всіх осіб, які можуть бути причетні до нападу.

У свою чергу, журналіст Юрій Бутусов в Facebook повідомив, що підозрюваному у даній справі всього 18 років.

“За матеріалами слідства кілер зробив один постріл з гвинтівки калібру 7,62 мм. Кілер чатував Соболєва поблизу ресторану” Маріо “, упізнав свою жертву в темряві. Очевидно, він отримав наводку. Постріл був зроблений з невеликої відстані, кілер цілився в Соболєва, який сидів за кермом але не врахував швидкість руху машини “, – йдеться в повідомленні.

При цьому він зазначив, що серед версій слідства конфлікт Соболєва з колишнім суддею Вищого господарського суду Артуром Ємельяновим через контроль над торговельною мережею Обжора.

Заступник командира Української добровольчої армії, командир восьмого окремого батальйону “Аратта” Андрій Гергерт розповів Обозревателю, що підозрювані служили на Донбасі. При цьому він зазначив, що одного звати Андрій Лаврега з позивним Тихий, а другого – Семенов.

“Сміливий, відповідальний хлопець, один з кращих снайперів на цій війні. Не по роках талановитий, розумний. Він був нагороджений державною нагородою з рук президента Порошенка”, – розповів командир.

За його словами, підозрюваний був “абсолютно контрольованим і дисциплінованим хлопцем”. Також Гергерт повідомив, що Семенов уродженець Одеської області і є другом Лавреги. Крім того, він вважає, що штовхати на злочини бійців з добровольчих батальйонів можуть відсутність статусу і заходів по їх соціалізації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.